Om oss

Rasmus Dahlstedt är skådespelare, utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Han har framträtt i diverse film-, TV- och teaterroller, i Sverige och Tyskland. Sommaren 2015 medverkade han i musikalen “Ringaren i Notre Dame” på Västerbottensteatern. Han kunde före det ses som “Clifford Anderson” i thrillerkomedin “Dödsfällan”, på turné i landet. Dessförinnan engagemang vid Östgötateatern och gästspel på Unga Klara med egenskrivna pjäsen “Mamma, pajas, barn”. För Svenska Narrativ skriver Rasmus manus, regisserar och kreerar rollen som Pelle Karlsson.

 

Jonas_bild

Jonas WE Andersson är designer och Creative director, utbildad vid Central Saint Martins College of art and design i London och Jan van Eyck Akademie i Maastricht. Han arbetar idag med visuell kommunikation och interaktionsdesign för både stora och små företag och organisationer, mestadels i Stockholm, och har tidigare även varit lektor på Konstfack med ansvar för kandidatprogrammet i grafisk design. För Svenska Narrativ skriver Jonas manus och jobbar med grafisk design och Art direction.

 

unspecified

Roland Sundell har mångårig erfarenhet av film-, TV-, och musikproduktion. Han har i dessa sammanhang arbetat med ljud-, ljus- och videoteknik, i produktionskedjans alla delar. Roland har producerat ett flertal informations- och reklamfilmer samt undervisat och handlett klasser i TV-produktion. Kuriosum: Vinnare av Country-EM 1998 med bandet McKennard, där Roland var låtskrivare och trumslagare.

 

Karin_Foto

Karin Weywadt är skådespelerska, utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1992-96. Hon har bl.a.arbetat på Strindbergs Intima Teater, Riksteatern, Orionteatern, Folkteatern i Gävle, Träteatern i Järvsö, Teater Tribunalen och i ett flertal fria grupper i Stockholm. Därutöver medverkat i ett antal kortfilmer, arbetat som inläsare och undervisat ungdomar i teater och röst.

 

Svenska Narrativ grundades av Rasmus Dahlstedt och Jonas WE Andersson i januari 2016.