Om oss

Rasmus Dahlstedt är skådespelare, utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Han har framträtt i diverse film-, TV- och teaterroller, i Sverige och Tyskland. Hösten 2018 spelade han Julian Assange i publiksuccén “Visselblåsaren”. Före det kunde han ses som Jean i Fröken Julie på Steninge Slott samt i musikalerna “Himlaspelet” i Leksand och “Ringaren i Notre Dame” på Västerbottensteatern. Rasmus har även varit engagerad på Östgötateatern och gästspelat på Unga Klara med egenskrivna pjäsen “Mamma, pajas, barn”. För Svenska Narrativ skriver Rasmus manus, regisserar och kreerar rollen som Pelle Karlsson.

 

Jonas_bild

Jonas WE Andersson är designer och Creative director, utbildad vid Central Saint Martins College of art and design i London och Jan van Eyck Akademie i Maastricht. Han arbetar idag med visuell kommunikation och interaktionsdesign för både stora och små företag och organisationer, mestadels i Stockholm, och har tidigare även varit lektor på Konstfack med ansvar för kandidatprogrammet i grafisk design. För Svenska Narrativ skriver Jonas manus och jobbar med grafisk design och Art direction.

 

unspecified

Roland Sundell har mångårig erfarenhet av film-, TV-, och musikproduktion. Han har i dessa sammanhang arbetat med ljud-, ljus- och videoteknik, i produktionskedjans alla delar. Roland har producerat ett flertal informations- och reklamfilmer samt undervisat och handlett klasser i TV-produktion. Kuriosum: Vinnare av Country-EM 1998 med bandet McKennard, där Roland var låtskrivare och trumslagare.

 

Karin_Foto

Karin Weywadt är skådespelerska, utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1992-96. Hon har bl.a.arbetat på Strindbergs Intima Teater, Riksteatern, Orionteatern, Folkteatern i Gävle, Träteatern i Järvsö, Teater Tribunalen och i ett flertal fria grupper i Stockholm. Därutöver medverkat i ett antal kortfilmer, arbetat som inläsare och undervisat ungdomar i teater och röst.

 

Svenska Narrativ grundades av Rasmus Dahlstedt och Jonas WE Andersson i januari 2016.