Om oss

_MG_0461

Rasmus Dahlstedt är skådespelare, utbildad på Teaterhögskolan i Göteborg. Han har framträtt i diverse film-, TV- och teaterroller, i Sverige och Tyskland. Sommaren 2015 medverkade han i musikalen “Ringaren i Notre Dame” på Västerbottensteatern. Han kunde före det ses som “Clifford Anderson” i thrillerkomedin “Dödsfällan”, på turné i landet. Dessförinnan engagemang vid Östgötateatern och gästspel på Unga Klara med egenskrivna pjäsen “Mamma, pajas, barn”. För Svenska Narrativ skriver Rasmus manus, regisserar och kreerar rollen som Pelle Karlsson.

 

Jonas_bild

Jonas WE Andersson är designer och Creative director, utbildad vid Central Saint Martins College of art and design i London och Jan van Eyck Akademie i Maastricht. Han arbetar idag med visuell kommunikation och interaktionsdesign för både stora och små företag och organisationer, mestadels i Stockholm, och har tidigare även varit lektor på Konstfack med ansvar för kandidatprogrammet i grafisk design. För Svenska Narrativ skriver Jonas manus och jobbar med grafisk design och Art direction.

 

unspecified

Roland Sundell har mångårig erfarenhet av film-, TV-, och musikproduktion. Han har i dessa sammanhang arbetat med ljud-, ljus- och videoteknik, i produktionskedjans alla delar. Roland har producerat ett flertal informations- och reklamfilmer samt undervisat och handlett klasser i TV-produktion. Kuriosum: Vinnare av Country-EM 1998 med bandet McKennard, där Roland var låtskrivare och trumslagare.

 

Karin_Foto

Karin Weywadt är skådespelerska, utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm 1992-96. Hon har bl.a.arbetat på Strindbergs Intima Teater, Riksteatern, Orionteatern, Folkteatern i Gävle, Träteatern i Järvsö, Teater Tribunalen och i ett flertal fria grupper i Stockholm. Därutöver medverkat i ett antal kortfilmer, arbetat som inläsare och undervisat ungdomar i teater och röst.

 

IMG_1180

Leonard Eastgrove är filosof och multikonstnär med huvudinriktning på gestaltning och produktion av ljud, bild och video.
Han studerar för närvarande medieproduktion samt komponerar musik för sin debut som soloartist. Leonard har tidigare varit verksam som kompositör och gitarrist i det progressiva metalbandet Means End.

 

Svenska Narrativ grundades av Rasmus Dahlstedt och Jonas WE Andersson i januari 2016.